Ober, één dwangbuis. Eén! (KNT!!!)

HERTALS – Producenten van roze dwangbuizen worden vriendelijk verzocht dringend hun offerte in te dienen voor de levering van één stuk. Het -gezien zijn voorkeur best- lederen roze gareel moet gebruikt worden voor de quaestor die… GA ZITTEN VOOR U VERDER LEEST…. zoekt in het gruwelijk te treden. Het spreekwoord ze bruin bakken, krijgt meteen een nieuwe dimensie.

01-06-2006

De uitroep "Gij Dwaas!" volstaat niet om de quaestor tot de orde te roepen. De roze banketbakker heeft namelijk een fameuze tik van de knalpijp gekregen. Hij sprak tijdens de Vrijstatelijke vergadering de wens uit om in het jaar des Stadhouders 2006 te trouwen. Met een laat van hetzelfde geslacht, Heren en heren. Deze uitspraak gebeurde op een moment dat 's mans alcoholdebiet nog lang niet tot zinsverbijstering kon leiden...

Wat volgt is niet voor gevoelige lezers. Maar we moeten deze man proberen te redden. We zeten meteen de harde middelen in. Minderjarigen en tere zielen klikken nu best door naar een andere stek.

Daar gaan we: U leest nu enkele anonieme getuigenissen van mensen die met een man huwden… Met Vrijstatelijk certificaat van echtheid!

Getuige één : “Mijn man presteert het om het regelmatig voor een jaar of langer af te bollen. Nadien vertelt hij dan onsmakelijke verhalen zoals de steeds weerkerende znekdote over de gewoonte om zijn kont af te vegen met cementzakken.”

Getuige twee: “Mijn man vertoont steeds zwaardere afwijkingen: hij raakt alleen nog opgewonden van kelderkevers, schorpioenen, oehoes en virtuele elanden.”

Getuige drie: “Mijn man loopt regelmatig rond in een lang zwart kleed. En dat allesbehalve discreet. Hij is lid van een club die deze perverse afwijking publiekelijk beleeft. Bij voorkeur in duistere Turnhoutse kastelen.”

Getuige vier: “Mijn man bedriegt me met een travestiet die zich Martha noemt.”

Getuige vijf: “Mijn man heeft een verhouding met een knuffeltje van onze dochter. Hij leent de knuffel ook uit voor perverse uitspattingen in groepsverband in den vreemde….”

Nogmaals onze excuses voor de expliciete gruwel die wij hier weergeven. We hopen dat het de quaestor leert dat elke samenlevingsvorm met een man, gegarandeerd leidt tot doffe ellende in de meest perverse variëteiten.  Van zodra hij zijn vergissing heeft ingezien, zal deze gruwelijke pagina worden afgesloten en opgeborgen in een zwaar bewaakte kluis.

Oh Wakhbar

Uw reactie toevoegen

beleefd zijn hoeft niet

(Fomattering)

This question helps prevent spam: