HERTALS - BAM! Een Noorderwijkverbinding. Nu!

De stadhouder deelt de horigen en laten mede dat hij met een Bartshallplan de dreigende crisis wil bezweren.

26-03-2009

Noorderwijkverbinding

HERTALS – De stadhouder deelt de horigen en laten mede dat hij met een Bartshallplan de dreigende crisis wil bezweren. Kern van het plan is de aanleg van de Noorderwijkverbinding en het in ere herstellen van de gedempte vaart.

BAM! De Stadhouder klopte met de schepter op het ronde schenkblad en keelde “Yes we can!”. Daarbij een prachtige imitatie weggevend van een stamhoofd uit het een of andere veraf gelegen wingewest.

“Hier is geen sprake van crisis!”, orakelde de Stadhouder. “Maar in de Vrijstaat worden problemen opgelost voor ze zich stellen! Wij zijn geen Jean-Luccen!Schup leeg die gedempte vaart! Leg aan die Noorderwijkverbinding! Wij zijn geen mietjes die niet kunnen beslissen. Wij zijn niet zoals de dorpelingen uit het boerengat dat zich Metropool noemt, terwijl deze parochie niet eens een fatsoenlijke metro heeft, maar wel grossiert in Polen.”

Waarna de Stadhouder een rondje gaf, tevreden van zijn Stella nipte, eens flink boerde en met deze wijze woorden besloot: “De Vrijstaat boert goed!”.

De directoraatsleden zullen zich de komende weken buigen over de uitvoering van dit Bartshallplan. Een tracé voor de gedempte vaart hoeft niet te worden besproken. Dat tracé ligt er nog, maar is alleen door de Mof een beetje ondergestopt.

Evenmin is er discussie over het tracé van de Noorderwijkverbinding. Die begint met een brug van op de toeristentoren naar de curryworst van de minder betaalbare kledingzaak alwaar een tunnel vertrekt met afrit naar het clublokaal. De hoofdtunnel gaat daarop door tot aan de grond van de erven Jos Bos ter hoogte van het Schedelhof in Morkhoven. Van daar gaat een luchtbrug naar de Noorderwijkse Ring. Een unieke attractie, want de enige Ring ter wereld die rechtdoor gaat. Ter hoogte van de erven Dircom ligt het eindpunt van de Noorderwijkverbinding, alwaar het tolgeld dient te worden betaald.

Bezwaren tegen het Bartshallplan kunnen –op eigen risico- worden ingediend bij de directoraatsleden tijdens de zittingen van het directoraat. Het betalen van rondjes aan het directoraat is wenselijk, wil de indiener niet meteen worden verbannen naar de Olense champignonkwekerijen. Mits de rondjes overvloedig zijn, wordt enkel uw bezwaarschrift zorgvuldig afgebroken, gekraakt en vernederd. Zonder rondjes gebeurt dat ook met de indiener.

BAM!

Uw reactie toevoegen

beleefd zijn hoeft niet

(Fomattering)

This question helps prevent spam: