HERTALS - een stuk interview met de Jakke

Wekelijks Web-interview. Deze week: De Jakke...
"Ik ben een stuk dat niet van zijn stuk te brengen is. Ik ben een man uit één stuk. Maar voor een stuk hebben jullie gelijk als jullie voet bij stuk houden."

24-10-2006

Opgelucht dat ge terug voor zes jaar werk hebt?

Werk? Ik zie dat niet als werk hé. Het is mijn passie. Pure lust. Meteen is het duidelijk dat ik niet opgelucht ben maar echt bevrijd! Ik ben doodgelukkig. Want ik ben er zo verliefd op. Al die elementen er in. Een vleugje SM met macht en onmacht. Het spanningsveld van een massa mannen en slechts enkele vrouwen. Het is pure erotiek!

Tja. Wij zien niet meteen de erotiek in deze. Volgens onze roze delegatie bent U niet meteen een stuk. En het andere deel van ons gezelschap vindt de dames in uw gezelschap ook niet meteen een zonde waard…

Ach. Jullie zijn dwazen. Jullie kunnen eens een stukje schrijven. Maar wat meer? Ik ben een stuk dat niet van zijn stuk te brengen is. Ik ben een man uit één stuk. Maar voor een stuk hebben jullie gelijk als jullie voet bij stuk houden. Bij uitbreiding zit de hele club stuk voor stuk vol met mottige draken. Maar dat brengt ook een stuk rust op het hormonale front.

Gij kunt een behoorlijk stuk lullen man!

Zo zie je maar. Iedereen heeft zo zijn stukje talent. Ik kan aan één stuk door lullen. Als ik niet oneindig goed kon lullen zou ik nog geen stuk van deze job kunnen behouden. En wie op huisbezoek gaat moet van een stuk van lullen weten. Dat weet ook iedere melkboer of facteur die niet voor de roze gedachten te vangen is. In roze kringen wordt het woord lullen inderdaad op een volstrekt andere manier in de mond genomen. Het begrip lekker stuk krijgt meteen een andere smaak. Ik wil er eigenlijk liever niet aan denken.

Genoeg stukken gemaakt. Intimi weten dat U iets heeft met de Stadhouder…

Wij schamen ons daar niet voor. Dat zijn wederhelft uit pure jaloezie bij Kris intrekt, stoort ons van geen kanten. Al geef ik graag toe dat we zo meteen de echte reden voor de machtswissel vrijgeven. Wat ik met de Stadhouder heb, is uniek. Hij is een meester, als U begrijpt wat ik bedoel. Ik onderwerp me graag aan hem. Al zou ik persoonlijk willen dat hij iets minder actief wordt met zijn knuffels. Maar ik droom er van om de statie her aan te leggen. Dat wordt genieten voor mij en de Stadhouder. Wissels, stootblokken, rode lichtjes… Mmmmmmm

Wat mogen we de komende zes jaar nog meer aan ellende verwachten?

Niet veel natuurlijk. Anders weet ik niet meer wat beloven bij mijn volgende ronde huisjesmelken. Maar ik kan beloven dat Klinkers nog wel een tijd zal mogen voor zorgen dat er plaats is aan het ronde schenkblad. Desnoods doen we de heraanleg van de Mart nog eens over. Want dat heeft Klinkers een fortuin en een gratis maagzweer opgeleverd. En mij zes jaar contractverlenging.

Over Mart gesproken. Gaat U nu eindelijk dat kleinschalig concert in de zomer verbieden?

Tja. Moeilijk dossier. Weet jij wie daar de security doet? Een stuk conservegroente! Zou jij dan een veilig gevoel hebben? Komaan! Gelukkig komt er zo goed als geen kip. Het zou anders nogal een stal worden! Ik zou het hele gedoe graag afschaffen. Maar ik denk dat ze er zelf al jaren goed bezig zijn om het probleem zelf op te lossen. Ze lijken goed af te bouwen. En anders kunnen ze binnenkort verhuizen naar de stronthoek. Hebben ze eindelijk eens een vol huis.

Uw reactie toevoegen

beleefd zijn hoeft niet

(Fomattering)

This question helps prevent spam: